torsdag den 28. oktober 2010

Jeg har så absolut tabt mit hjerte...

Det lyder måske noget voldsomt, men det er altså de hårde facts.

Jeg var efterhånden bange for, at jobbet som lærer også nødvendiggjorde en stram omgangstone. Men det har vist sig at være en helt forkert antagelse. Min praktikperiode bliver i denne omgang bare helt igennem fantastisk. Jeg kan igen mærke, hvad jeg brænder for. Det er blot et spørgsmål om arbejdspladsen. Hvilken skøn følelse. Så på trods af finanskrise og hvad har vi ellers, tænker jeg, at man godt må være lidt kræsen omkring det at vælge sin fremtidige arbejdsplads.

Tænk at kunne gå glad på arbejde HVER dag?! Det KAN åbenbart lade sig gøre. Fantastisk....

Prøv at kigge lidt rundt på skolens hjemmeside her: http://www.sydthy-friskole.dk/

Og bor du i det thyske og overvejer andre muligheder for dit barn....så kan stedet klart anbefales.

mandag den 11. oktober 2010

Sikke en voldsom fraværsperiode :-(

Men har slet slet ikke haft tid til at blogge, selvom det har rykket godt i mig, når der lige har været en ledig stund. Den stund må jeg jo så have valgt at bruge på noget af aaaalt det der skal gøres i vort nye hjem. Vi overtog nemlig et hus i Juni, og det trænger godt nok til en kærlig hånd hist og pist. Ej vel rettere overalt. I guder....kan godt forstå folk taler om, at hvis et ægteskab kan klare en renovering, kan det klare alt.

Derudover har der simpelthen været så meget at se til med skolen. Jeg hænger blot lige på og er egentlig stadig pænt bagud, men tænker, at den næste tid vil bringe mulighed for at indhente. Skal nemlig i praktik de næste 7 uger. Og jeg GLÆÆÆÆDER mig vildt. Efterhånden var jeg bange for, at livet som lærer ikke var noget for mig, indtil min studieveninde og jeg besluttede os for at prøve praktikken af på en friskole.... Og jeg skal da lige love for jeg blev glædeligt overrasket. Hvis det bliver bare halvt så godt, som det tegner er jeg glad. Om jeg fatter, hvorfor vi vælger at sende vores egne børn i folkeskolen??? Næææ ikke på nuværende tidspunkt. Måske jeg finder ud af det?!

Nå men sagen er den, at vi skal have et vis antal timer, og vi har fået der arrangeret sådan, at vi kan holde helt fri mandag og onsdag. Skønt.

Senere vil der dukke lidt billeder op af vores "nye" køkken. Det fungerer super godt, men jeg HADER bare de grimme fronter. Og firser-fliserne. Der skal gøres noget...Måske nogen har en ide??? Om ikke andet vil billederne komme til at fungere som før- og efterbilleder. For noget SKAL der ske. Tænker lidt i retning af en gang maling, træbordplade og de her:

og:


Altsammen blot ideer.... Meeeen på et tidspunkt bliver det vel realitet?! Nu er det i hvert fald slynget udi cyberspace, og jeg tænker at også det forpligter.....