søndag den 27. februar 2011

Weekendens spor....

Har nu siddet i 1 uge og tæsket i bachelorprojekt..... Hvilket resulterede i en mand, der hev mig ud af min egen lille verden....

Skønt at han sådan kan mærke, hvad jeg har brug for...Dog trist, for så tyder det på, at han har FÅET NOK!!! Fået nok af at høre på mig og ALLLLLE mine tanker. Hvad har han egentlig ud af at høre om div teorier? Meget hvis du spørger mig. Tror han er af en helt anden mening.

I hvert fald mente han, at der skulle leges lidt i denne weekend. Vi blev alle slæbt i Baboon City, Herning. Og hold K.... en oplevelse. Ikke nok med at ungerne morede sig gevaldigt. Stedet ligger jo ligesom op til, at man som voksen også kan lege lidt med. Ikke sidste gang vi tager turen.

Døm selv ud fra mindstepigens ansigtsudtryk. Her sammen med storebror på den "vilde tyr"
(Undskyld den dårlige kvalitet. Underligt nok, så var der så fugtigt inde i den ene hal, at det på en eller anden måde gik ud over billederne)

Derudover er det blevet til lidt i det kreative hjørne også. Fastelavn banker på døren. Sidste års dragter er solgt videre, og der måtte nye til. Havde regnet med at jeg endelig skulle have gang i hønsene. Meeeeen med bachelorprojektet på skuldrene, ville byrden nok blive for tung. Derfor....

I stedet for at komme til fastelavn med mine høns....Så dukker jeg op med mine blomster.
De blir så fine.

Og nååå ja.
Storepigen nåede også lige at tæske mor i 500
Stolt....det var hun <3

I guder for en skøn weekend. 

Har din weekend været lige så god?! Så har den været mindeværdig.


onsdag den 9. februar 2011

Ting jeg HADER....men alligevel ikke rigtig nænner at gøre noget ved...

Vores nye hjem er egentlig i sig selv fuld af muligheder....og jeg leger med tankerne om, hvordan man mon kan gøre det, for at få det fineste resultat.

Vores 1. sal er, udover 2 pænt store værelser, egentlig ikke brugbart som det ser ud nu... Der sidder nok max 3 mm isolering under tagkonstruktionen, så det er helt umuligt at varme op. Derudover er der kun varmekilder på værelserne, hvorfor reposen er totalt ubrugelig.

Shit mand....man kan jo ligefrem se sin egen ånde.

Noget skal der gøres....der skal simpelthen renoveres fra ende til anden. ALT skal rives ned indvendigt.

Jeg tænker derefter fritlagte bjælker og afhøvlede gulve. Derudover skal rumindelingen bevares, men med skabsopbevaring bag skydelåger i skunken.....

Drømmer om et fristed deroppe...

Nogle ting skal dog bevares....og dog. Hmmm....i hvert fald gav disse billeder noget at overveje. Det er huset jo født med.

En vaskeægte fængselsdør..... Hmmm....hvem drømmer ikke om det???
At kunne lukke ungerne bag lås og slå, når de ikke arter sig...
Synes dog den fortæller en historie, så den bliver højst sandsynligt siddende. Manden der i sin tid byggede huset blev i folkemunde kaldt Hr. Bing. Han var politimester, og han har åbenbart syntes at det var fedt at tage arbejdet med sig hjem eller???? Synes det er lidt sjovt.

Derudover findes dette afbarkede birketræ midt på vores repos.
Ved ikke om jeg skal elske eller hade den?!
I hvert fald har den, ligesom fængselsdøren, altid været i huset... Hmmm. Måske den også er værd at bevare?
Rigtig dårlig kvalitet, men man får vel alligevel en fornemmelse af træets funktion?!

Inspirerende og alligevel ikke.... Måske jeg bare skal lege lidt med tanken?!


tirsdag den 8. februar 2011

Skal det være mine høns i år???

For et par år siden så det sådan ud efter mor her havde siddet foran symaskinen....og hvor var pigerne stolte. De er nu på vej videre i systemet, for synes bestemt stadig de kan bruges....
Dino eller drage....døm selv. I hvert fald gjorde dragterne det ud for begge dele.
...Og pigerne levede sig vældigt ind i rollerne som det måske kan ses.

I år har jeg så riiiigtig lyst.
LYST....men ikke tid.
Mit bachelorprojekt banker på døren. Den største byrde på mine skuldre, og jeg har enormt svært ved at abstrahere fra presset. Allerede nu er jeg rystende nervøs. For hvad ved jeg ikke, for jeg skal jo ikke forsvare den mundtligt før til sommer. Men præstationsangst er måske det nærmeste jeg kommer.

Men jeg SKAL altså nå det i år.
Jeg SKAL fordi jeg har savlet over dette kostume i flere år.
Jeg SKAL bare have min egen lille hønsegård.

De høns er jo ikke til at stå for.

Men farven....ikke så praktisk. Måske de ville være super fine som små brune høns i stedet???
Billederne er taget fra bogen der hedder "Humlebien og andre kostumer". Er helt forelsket i mange af ideerne. Er du lidt fiks ved maskinen kan du sagtens fremtrylle netop det kostume, som vil få allermest opmærksomhed ved fastelavnsfesten.

OG UNGERNE ELSKER DET!!!

Ihhhrrrr..... Jeg SKAL.